Ballerum Tærskeværk

Ballerum Tærskeværk, i daglig tale kaldet æ’ tæsk’værk. Spiller af lyst for hvem, der gider høre. Fra venstre, forreste række: Jens Rasmussen og Heidi Oddershede, spiller begge på harmonika. Ellen Alstrup blofløjte, klarinet og sang. Bagerste række: Bertel Rasmussen, harmonka og sang, Jens Clausen, harmonika. Jørgen Alstrup, bas, harmonika, banjo og mandolin. Svend Larsen, violin. Egon Andersen, mundharmonika og savblad. Aage Nielsson, bas. Jens Ottesen, trommer og sang. Tonni Møller, guitar og banjo. Klik på billedet for at se og læse mere.

This entry was posted in Portræt. Bookmark the permalink.

Et svar til Ballerum Tærskeværk

  1. Nils Kolstrup says:

    Hej
    jeg har kopieret billedet af Ballerum Tærskeværk til brug ved foredraget om mit liv d 01.10.20 kl 14.30. Håber det er ok. Giv mig besked hvis det IKKE er ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.