Min gamle hjemmeside

Før jeg gik digital i 2002, fotograferede jeg næsten kun sorthvid og fremkaldte billederne i eget mørkekammer. De sidste år blandede jeg mine egne fotokemikaler.  Jeg købte råkemikalierne og blandede efter opskrifter jeg fandt rundt omkring. Og da jeg alligevel skulle have dem skrevet ned for at holde styr på dem, lavede jeg dem som en hjemmeside. Og det var faktisk ganske overraskende. Jeg begyndte at få mails med spørgsmål, og jeg fandt fra tid til anden andre hjemmesider med omtale af min side og med link til den.

Men alting har jo en ende. Jeg brugte efterhånden aldrig mit mørkekammer, det er helt væk nu, og min hjemmeside forsvandt fra nettet. Skaden var nok ikke så stor; men jeg har den stadig liggende på min computer, så jeg har besluttet at lægge den op igen.

Den er som dengang, kedelig og med en dårlig opsætning, jeg har bare slette nogle links der ingensteder førte hen.

Jeg har også slettet hvor jeg købte mine kemikaler. Jeg fik på et tidspunkt en mail fra min leverandør, hvor de bad mig fjerne dem fra deres hjemmeside. De skrev at de undrede sig over at folk fra tid til anden bestilte kemikaler i småportioner (de handler kun engros), men nu havde de altså fundet ud af sammenhængen.

Siden kan ses her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.